Väla Centrum

Väla Centrum är ett av Skandinaviens största köpcentrum och lockar besökare från både närområdet och längre bort. Det är beläget cirka 10 minuters bilresa från Helsingborgs centrum, i Ödåkra, och erbjuder en imponerande shoppingupplevelse med ett brett utbud av butiker och bekvämligheter.

Butiker i överflöd

Med över 200 butiker är Väla Centrum en sann shoppingoas. Här hittar du allt från välkända internationella klädmärken och elektronikbutiker till specialiserade butiker som erbjuder allt från skor och accessoarer till kosmetika och sportutrustning.

Varierat utbud

Detta köpcentrum har verkligen något för alla. Oavsett om du är ute efter att uppdatera garderoben, hitta de senaste elektronikprodukterna, shoppa inredning till hemmet eller kanske leta efter presenter, kommer du att hitta det du söker.

Mat och dryck

Shopping kan vara utmattande, och på Väla Centrum kan du hitta flera restauranger, kaféer och matställen där du kan ladda om med god mat och dryck. Oavsett om du vill ha en snabb bit eller en avkopplande måltid, finns det alternativ för alla smaker.

Evenemang och aktiviteter

Väla Centrum arrangerar ofta olika evenemang och aktiviteter för besökare i alla åldrar. Det kan vara allt från workshops och barnaktiviteter till modevisningar och särskilda kampanjdagar.

Bekvämligheter

Köpcentret har generösa parkeringsmöjligheter (med laddstation för elbilar) och är även lättillgängligt med kollektivtrafik. Detta gör det till en praktisk plats att besöka oavsett hur du reser.

Sammanfattningsvis är Väla Centrum en plats där du kan spendera en hel dag med shopping, mat och underhållning. Dess omfattande utbud och bekvämligheter gör det till ett populärt val för både lokalbefolkningen och besökare som söker en omfattande shoppingupplevelse utanför Helsingborgs centrum.

Läs mer om butiker och shopping i Helsingborg